כמה סיפורים קצרצרים מכסא הגניקולוג, מנשים שונות….

27 מאי

1. גניקולוג אחד אמר לפני כמה שנים את זה:
הוא: את נשואה?
אני: לא
הוא: עדיין לא. יש לך ילדים?
אני: לא
הוא: עדיין לא

2. כשהייתי בת 20 היה לי תור לרופא נשים במכבי, סתם אחד, שלא הכרתי. במקרה לילה לפני שכבתי עם מישהו שיצאתי איתו אז. למחרת בבדיקה הוא הסתכל, חייך חיוך מגעיל ואמר לי "מישהי נהנתה אתמול בלילה." זה היה נורא.

3. בהיותי חיילת צעירה עם חבר טרי, הלכתי לרופאה שקיבלה מטופלות מטעם הצבא. זו היתה הבדיקה הראשונה שלי ומיותר לציין שהייתי מאוד מובכת. בשלב מסויים כשהרופאה מחטטת בי, אמרתי לה שהיא מכאיבה לי. התשובה המדהימה שלה היתה: ״וכשחבר שלך עושה לך את זה??
החבר ואני עוד ביחד, הרופאה ואני כבר לא…

4. אני חייבת לציין שהרופא לא רק שלא ניהל רישום מסודר וממוחשב, אלא היחס שלו היה קר ומתנשא. באתי אליו אחרי שהפנה אותי לבדיקה, לא הסביר במה הוא חושד, קראתי ועשיתי קצת מחקר, הגעתי אליו שוב לפני הבדיקה ושדברתי איתו על החששות שלי תגובתו הייתה: "לכן אני לא אוהב אנשים שחושבים יותר מדי, הם רק מסבכים את העבודה שלי"….. התלוננתי אליו להנהלת הסניף והמחוז של מכבי, אין לי מושג אם עדיין שם (משערת לצערי בכן).

5. הורדתי בגדים תחתונים, משכתי את הנייר המלוכלך מהכיסא עד שנייר נקי כיסה אותו. התיישבתי בקצה הכיסא ואמרתי שאני מוכנה. הרופא הוציא כפפת לאטקס אך במקום לחבוש אותה הלביש אותה על דילדו אולטרסאונד, מרח לוב והנה מתחילים. לא דיברנו על אולטרסאונד. כיווצתי. יכולתי לנסות להרפות אבל הייתי כעוסה מדי על החדירה לפרטיות. כשסיים עם זה הוציא ספקולום ואמר, "זה יהיה קצת לא נעים". כשראשו ממש בין רגלי הוא הרים אלי ראש ושאל "למה את לא מחייכת?" הייתי בועטת בו אם רגלי לא היו מנוטרלות… "אני אחייך בזמני החופשי!"

4 תגובות אל “כמה סיפורים קצרצרים מכסא הגניקולוג, מנשים שונות….”

  1. אורנה סוסק יוני 3, 2012 בשעה 12:08 pm #

    בהמשך לנושא הזה:
    אני כותבת עבודה על הנורמה של בדיקה ואגינאלית לצורך קבלת מרשם לגלולות נגד הריון.
    במיוחד אצל נערות בתולות שזה בשבילן ביקור ראשון אצל גניקולוג/ית לפני סקס ראשון.
    האם מישהי מכירה מאמר, חומר, או חוקרת שעוסקים בנושא הספציפי הזה?
    בתודה
    אורנה סוסק

  2. עדי אוגוסט 1, 2012 בשעה 4:20 pm #

    רק משהו קטן, שמיועד לכותבת העבודה מלמעלה- כשהלכתי, כהכנה, לקבל מרשם לגלולות מהרופא הראשון שלי, הוא שאל אם אני בתולה, וכשאמרתי שכן הוא הציע שנוותר על בדיקה פולשנית ורק עברנו בדקדוק על היסטוריה משפחתית. ד"ר מושונוב אתה כזה חמוד!

Trackbacks/Pingbacks

  1. שמירה ממסורת « האחות הגדולה - מאי 29, 2012

    […] כמה סיפורים קצרצרים מכסא הגניקולוג, מנשים שונות…. (בבלוג של שרון אורשלימי, מניפסקס פמיניסטי) […]

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s

%d בלוגרים אהבו את זה: